Anna gick över Västerbron. Och stannade upp. Tittade ner i det svarta vattnet. Och fick en impuls att hoppa. Det var inte det att hon ville dö, för det ville hon inte. Men hon hade inte sovit på tre månader; bara ett par timmar per natt. Ångesten var så stark att hon trodde att jag skulle bli galen. Om hon föll ner i det mjuka vattnet skulle hon få vila. Lyssna till en härlig person med massor av kunskap. Anna har arbetat för Måbra och skrivit om psykologi. Så avsnittet innehåller mycket kunskap och kloka tips. #stress #dendoldastressen #kbt #måbra_com

Anna gick över Västerbron. Och stannade upp. Tittade ner i det svarta vattnet. Och fick en impuls att hoppa. Det var inte det att hon ville dö, för det ville hon inte. Men hon hade inte sovit på tre månader; bara ett par timmar per natt. Ångesten var så stark att hon trodde att jag skulle bli galen. Om hon föll ner i det mjuka vattnet skulle hon få vila. Lyssna till en härlig person med massor av kunskap. Anna har arbetat för Måbra och skrivit om psykologi. Så avsnittet innehåller mycket kunskap och kloka tips. #stress #dendoldastressen #kbt #måbra_com Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s