Snart avsnitt 50, snacka om att vi har producerat avsnitt. Varför ska vi vara produktiva? Vad finns det för hjälpmedel? Varför är det svårt? Detta är ett lite kortare avsnitt att lyssna på inför julen då tiden är knapp. Hur påverkar produktivitet stressen? Per tipsar om hjälpmedel som man kan använda och Caroline bjuder på sina till korta kommande när det gäller anteckningar. #stress #produktiv #kbk #sunfleet Tack @sunfleetcarsharing

Snart avsnitt 50, snacka om att vi har producerat avsnitt. Varför ska vi vara produktiva? Vad finns det för hjälpmedel? Varför är det svårt? Detta är ett lite kortare avsnitt att lyssna på inför julen då tiden är knapp. Hur påverkar produktivitet stressen? Per tipsar om hjälpmedel som man kan använda och Caroline bjuder på sina till korta kommande när det gäller anteckningar. #stress #produktiv #kbk #sunfleet
Tack @sunfleetcarsharing Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s