Hur skapar man ett stressfritt och effektivt liv? Genom att inte ha så mycket i huvudet, om detta och effektivitet pratar Caroline med Stefan Graff-Lonnevig. Kommer nästa torsdag. #stress #stressfritt #planering #ösaut #gtd-metoden

Hur skapar man ett stressfritt och effektivt liv? Genom att inte ha så mycket i huvudet, om detta och effektivitet pratar Caroline med Stefan Graff-Lonnevig. Kommer nästa torsdag. #stress #stressfritt #planering #ösaut #gtd-metoden Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s