Människor som jobbar sig in i väggen, klappar ihop, inte kommer upp ur sängen, eller bilen, går ner sig, ramlar ut i kronisk sjukdom eller inte ser någon annan utväg än att gå över till andra sidan. Tar sitt liv. Lägg till drabbade närstående och siffran är en medelstor svensk stads invånarantal. Klart att Arbetsmiljöverket kampanjar. Jobbstressen är dagens asbestfråga. Men förstör livet för fler, år efter år. Och vi går in och stressar lite till. I stället för att gå hem och leva.kult. Detta skriver Nils Wahllöf för DN. Läs hela artikeln sök Niklas Wahllöf: ”Det är rena skammen att så många blir utbrända på jobbet” #stress #dn #niklaswahllöf #påminnelse #vadärviktigt #livet #arbetet #beröm #framgång #arbetslivet @niklaswahllof @dagens_nyheter

Människor som jobbar sig in i väggen, klappar ihop, inte kommer upp ur sängen, eller bilen, går ner sig, ramlar ut i kronisk sjukdom eller inte ser någon annan utväg än att gå över till andra sidan. Tar sitt liv. Lägg till drabbade närstående och siffran är en medelstor svensk stads invånarantal. Klart att Arbetsmiljöverket kampanjar. Jobbstressen är dagens asbestfråga. Men förstör livet för fler, år efter år.
Och vi går in och stressar lite till. I stället för att gå hem och leva.kult. Detta skriver Nils Wahllöf för DN. Läs hela artikeln sök Niklas Wahllöf: ”Det är rena skammen att så många blir utbrända på jobbet” #stress #dn #niklaswahllöf #påminnelse #vadärviktigt #livet #arbetet #beröm #framgång #arbetslivet @niklaswahllof @dagens_nyheter Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s