Ja! Kom ihåg att andas. Smet från morgondisk och lämningar av motstridiga barn. En morgon precis i min smak. Det är tre coola kvinnor som står bakom och allt går till välgörenhet. Tack för en fantastisk yoga/ mindfullness/ meditationsmorgon. Älskar lokalen och enkelheten! ❤🙏🏻#breathesthlm #breath

Ja! Kom ihåg att andas. Smet från morgondisk och lämningar av motstridiga barn. En morgon precis i min smak. Det är tre coola kvinnor som står bakom och allt går till välgörenhet. Tack för en fantastisk yoga/ mindfullness/ meditationsmorgon. Älskar lokalen och enkelheten! ❤🙏🏻#breathesthlm #breath Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s