Vad gör vi när vi misslyckas? Vi blir rädda och reagerar på så olika sätt. Skriker du ut det? Eller blir det bara tyst. Vad är din första känsla? Caroline hon döljer det så gott det går och låtsas som ingenting. Per han visar det väldigt tydligt och låter hela världen veta. Kanske är du en sån som håller andan. Länge. Varför är misslyckanden så farligt för oss? De och lite annat pratar vi om i dag. #misslyckas #rädsla #sunfleet #tacksamhet

Vad gör vi när vi misslyckas? Vi blir rädda och reagerar på så olika sätt. Skriker du ut det? Eller blir det bara tyst. Vad är din första känsla? Caroline hon döljer det så gott det går och låtsas som ingenting. Per han visar det väldigt tydligt och låter hela världen veta. Kanske är du en sån som håller andan. Länge. Varför är misslyckanden så farligt för oss? De och lite annat pratar vi om i dag. #misslyckas #rädsla #sunfleet #tacksamhet Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s