Lyxen att slippa leta parkeringsplats! Underbart! Lucas skulle på kalas ute i förorten och vi passade på att testa Volvo Xc90. Oj vad Martin var nöjd. Vi körde ljudlöst och miljövänligt. Så smidigt också. Vill passa på och ge er ett ERBJUDANDE: Fri medlemsavgift tre första månaderna på medlemskapet small, erbjudande kod prestationspodden2017! @sunfleetcarsharing #ickeägande #mindrestress #testa #ingenparkeringsplatshysteri

Lyxen att slippa leta parkeringsplats! Underbart! Lucas skulle på kalas ute i förorten och vi passade på att testa Volvo Xc90. Oj vad Martin var nöjd. Vi körde ljudlöst och miljövänligt. Så smidigt också. Vill passa på och ge er ett ERBJUDANDE: Fri medlemsavgift tre första månaderna på medlemskapet small, erbjudande kod prestationspodden2017! @sunfleetcarsharing #ickeägande #mindrestress #testa #ingenparkeringsplatshysteri Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s