Innan julstressen är total. Läs Carolines tips på stresscoachen.mabra.com. Jag brukade handla julklappar från alla till alla. De äldre känner sig för stressade och trötta och de små kan inte handla själva. Spänningen på julafton är inte så stor för mig. Där sitter jag och hjälper de andra att öppna de paket jag slagit in i panik kvällen innan. Jag och min man inte ens hinna prata med varandra. Vi lagar allt från grunden och bjuder hem. Det kombinerat med små barn och släktingar som gärna bara slår sig ned och vill bli serverad så blir jag lite trött, för trött. Jag brukar vara så trött på julen så när min mamma ber mig att hämta en öl för det är så gott till sillen brukar jag resa mig upp, gå och hämta men tänka. ”Gör det själv… kärring”. I år blir det andra planer. Jag känner mig som en förebild för en stressfri jul i år. Vill du ha mina tips läs min blogg: stresscoachen.mabra.com #fyijaggälskarminmamma ❤#trött #arg #jul #tips #frid #christmas #stress #stresscoachen #mabra_com

Innan julstressen är total. Läs Carolines tips på stresscoachen.mabra.com. Jag brukade handla julklappar från alla till alla. De äldre känner sig för stressade och trötta och de små kan inte handla själva. Spänningen på julafton är inte så stor för mig. Där sitter jag och hjälper de andra att öppna de paket jag slagit in i panik kvällen innan. Jag och min man inte ens hinna prata med varandra. Vi lagar allt från grunden och bjuder hem. Det kombinerat med små barn och släktingar som gärna bara slår sig ned och vill bli serverad så blir jag lite trött, för trött. Jag brukar vara så trött på julen så när min mamma ber mig att hämta en öl för det är så gott till sillen brukar jag resa mig upp, gå och hämta men tänka. ”Gör det själv… kärring”. I år blir det andra planer. Jag känner mig som en förebild för en stressfri jul i år. Vill du ha mina tips läs min blogg: stresscoachen.mabra.com #fyijaggälskarminmamma ❤#trött #arg #jul #tips #frid #christmas #stress #stresscoachen #mabra_com Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s