Erbjudande för dig som vill ha mindre stress i livet. Jag och Per älskar ju tanke på icke ägande. Nu är det verklighet också. Så smidigt! Boka bil, hämta och kör. Så rätt i tiden. Gör er av med bilen och kör. Erbjudande: Fri medlemsavgift tre första månaderna på medlemskapet Koden är : Prestation2017 @sunfleetcarsharing

Erbjudande för dig som vill ha mindre stress i livet. Jag och Per älskar ju tanke på icke ägande. Nu är det verklighet också. Så smidigt! Boka bil, hämta och kör. Så rätt i tiden. Gör er av med bilen och kör. Erbjudande: Fri medlemsavgift tre första månaderna på medlemskapet Koden är : Prestation2017 @sunfleetcarsharing Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s