Intervjukväll hemma hos Karin Adelsköld. Härligt samtal med mycket bra tips.Vi talar om att inte älska sig själv, superintressant, lyssna torsdag nästa vecka. #sunfleet #stress #inrestress @karinadelskold

Intervjukväll hemma hos Karin Adelsköld. Härligt samtal med mycket bra tips.Vi talar om att inte älska sig själv, superintressant, lyssna torsdag nästa vecka. #sunfleet #stress #inrestress @karinadelskold Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s