Livet är tufft som det är, livspusslet alltså. Finnas där för barnen, för dig själv, ta hand om hemmet och prestera på jobbet. Plötsligen när ens partner kraschar blir det minst sagt tufft. Allt fokus är på den som har bränt ut sig. Och ofta blir det så att den som står bredvid får hålla tillbaka med allt. På toppen av detta får denne ta hand om barn och ta över alla uppgifter. Detta hände Linda Östergren Frithiof, när hennes man Mikael gick in i väggen så hårt att han tappade talet. Detta avsnitt handlar om att leva vid sidan av en utmattad man och dessutom med fyra barn. Linda är hon både engagerad och underbar med massor av tips dig som bränt ut dig och till er som är anhörig. #stress #anhörig #sunfleet Tips sök efter Linda Frithiof på youtube om ni vill höra hennes musik

Livet är tufft som det är, livspusslet alltså. Finnas där för barnen, för dig själv, ta hand om hemmet och prestera på jobbet. Plötsligen när ens partner kraschar blir det minst sagt tufft. Allt fokus är på den som har bränt ut sig. Och ofta blir det så att den som står bredvid får hålla tillbaka med allt. På toppen av detta får denne ta hand om barn och ta över alla uppgifter. Detta hände Linda Östergren Frithiof, när hennes man Mikael gick in i väggen så hårt att han tappade talet. Detta avsnitt handlar om att leva vid sidan av en utmattad man och dessutom med fyra barn. Linda är hon både engagerad och underbar med massor av tips dig som bränt ut dig och till er som är anhörig. #stress #anhörig #sunfleet Tips sök efter Linda Frithiof på youtube om ni vill höra hennes musik Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s