Jag gillar den här bilden för såhär tänker jag att jag gör ibland. Använder mobilen för att komma undan tjatteret av de 30-40.000 tankarna som min stackars hjärna producerar per dag – ”monkeymind”. Är vi i monkeymind och bara låter tankarna tjattra så reagerar vi bara på tre sätt, fight, flight (in i mobilen) eller freeze. Vi blir primitiva som djur. Men det finns hopp! Istället för att fly in i mobilen kan vi med övning i meditation komma i kontakt med vårt sanna jag, under tankarna. Där kan vi få den återhämtning vi så väl behöver I den här västvärlden. #monkeymind #trueself

Jag gillar den här bilden för såhär tänker jag att jag gör ibland. Använder mobilen för att komma undan tjatteret av de 30-40.000 tankarna som min stackars hjärna producerar per dag – ”monkeymind”. Är vi i monkeymind och bara låter tankarna tjattra så reagerar vi bara på tre sätt, fight, flight (in i mobilen) eller freeze. Vi blir primitiva som djur. Men det finns hopp! Istället för att fly in i mobilen kan vi med övning i meditation komma i kontakt med vårt sanna jag, under tankarna. Där kan vi få den återhämtning vi så väl behöver I den här västvärlden. #monkeymind #trueself Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s