Igår träffade vi Linda Frithiof, sångerska och klok från att vara anhörig till sin före detta utmattade man och själv före detta utbränd. Hör Lindad tips till anhöriga till utmattade i nästa avsnitt nu på torsdag.

Igår träffade vi Linda Frithiof, sångerska och klok från att vara anhörig till sin före detta utmattade man och själv före detta utbränd. Hör Lindad tips till anhöriga till utmattade i nästa avsnitt nu på torsdag. Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s