Idag pratar vi om arbetslivet. Hur viktigt det är att personalen vet sin prioritering så att de fokuserar på rätt saker. Att prioritera fel kan vara bidra till stor stress Dessutom pratar vi även om att fega chefer är en anledning till utbränd personal. Vi skulle behöva en större dos ärlighet och våga ta i de riktiga problemen på arbetsplatserna i stället för att tassa runt problemen. #feghet #chefer #arbetsliv #frihet

Idag pratar vi om arbetslivet. Hur viktigt det är att personalen vet sin prioritering så att de fokuserar på rätt saker. Att prioritera fel kan vara bidra till stor stress Dessutom pratar vi även om att fega chefer är en anledning till utbränd personal. Vi skulle behöva en större dos ärlighet och våga ta i de riktiga problemen på arbetsplatserna i stället för att tassa runt problemen.
#feghet #chefer #arbetsliv #frihet Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s