Jag Ă€r intervjuad i en annan podcast😀Lyssna till Soluret en podcast om livsöden. Det Ă€r fina Yasmin Nilsson som intervjuar mig. Följ hennes podd. Finns pĂ„ iTunes/ acast under Soluret eller Soluret.se @soluretpod

Jag Ă€r intervjuad i en annan podcast😀Lyssna till Soluret en podcast om livsöden. Det Ă€r fina Yasmin Nilsson som intervjuar mig. Följ hennes podd. Finns pĂ„ iTunes/ acast under Soluret eller Soluret.se @soluretpod Lyssna nu pĂ„: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s