Vi släpper inget avsnitt denna vecka men håll ut nästa vecka kommer en intervju med Estelle Nordenfalk Vd på Yogayama. Vi pratar om hur det är att driva ett yoga företag på Östermalm och hur det var att stå upp för yogan på den tiden då bara vänstern var veganer och praktiserade yoga. Såklart pratar vi stress och hur hon hanterat den med Ayurveda. Hörs nästa vecka/ Caroline och Per #stress #ayurveda #yoga @yogayama_stockholm

Vi släpper inget avsnitt denna vecka men håll ut nästa vecka kommer en intervju med Estelle Nordenfalk Vd på Yogayama. Vi pratar om hur det är att driva ett yoga företag på Östermalm och hur det var att stå upp för yogan på den tiden då bara vänstern var veganer och praktiserade yoga. Såklart pratar vi stress och hur hon hanterat den med Ayurveda. Hörs nästa vecka/ Caroline och Per #stress #ayurveda #yoga @yogayama_stockholm Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s