Det kommer öppna en ny yogastudio i Stockholm, Hiyoga. Den öppnar upp i vår med intentionen att göra yogan mer tillgänglig för alla. 🙏🏻 Heja @annahultman_yoga. Har du lyssnat till hennes avsnitt i podden? ✨

Det kommer öppna en ny yogastudio i Stockholm, Hiyoga. Den öppnar upp i vår med intentionen att göra yogan mer tillgänglig för alla. 🙏🏻 Heja @annahultman_yoga. Har du lyssnat till hennes avsnitt i podden? ✨ Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s