Här är till er som har svårt med ordning i bokhyllan. Det går ändå. Rasrisken ökar bara spänningen menar Micael Dahlén. Lyssna på vårt senaste avsnitt med Micael. #lycka #annorlunda #stress #utmattning #varasigsjälv

Här är till er som har svårt med ordning i bokhyllan. Det går ändå. Rasrisken ökar bara spänningen menar Micael Dahlén. Lyssna på vårt senaste avsnitt med Micael. #lycka #annorlunda #stress #utmattning #varasigsjälv Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s