Att tänka flera tankar samtidigt och utanför boxen har aldrig varit ett problem för Micael Dahlén som är författare, föreläsare och ekonomiprofessor vid Handelshögskolan i Stockholm. Professor blev han redan vid 34 års ålder. Företagen drar i honom för hans syn på mänskliga beteenden, lycka, kreativitet och hur framtiden kommer att se ut. Vi var på hans underbara kontor på Handelshögskolan. Han hade en bokhylla med en oordning sällan skådad. Och en hjärna med tankar som inte alla har. Vi älskar att träffa människor som vågar vara sig själva, det kan vi lugnt säga om Micael. Vi pratade om stress, ändra vanor, om att vara annorlunda och om lycka. Han säger att vi bara kan vara lyckliga i korta stunder. Att få prata med Micael om alla hans idéer och länge tänkta tankar det gjorde oss lyckliga. För stunden. #stress #prestation #vanor #lycka

Att tänka flera tankar samtidigt och utanför boxen har aldrig varit ett problem för Micael Dahlén som är författare, föreläsare och ekonomiprofessor vid Handelshögskolan i Stockholm. Professor blev han redan vid 34 års ålder. Företagen drar i honom för hans syn på mänskliga beteenden, lycka, kreativitet och hur framtiden kommer att se ut. Vi var på hans underbara kontor på Handelshögskolan. Han hade en bokhylla med en oordning sällan skådad. Och en hjärna med tankar som inte alla har. Vi älskar att träffa människor som vågar vara sig själva, det kan vi lugnt säga om Micael. Vi pratade om stress, ändra vanor, om att vara annorlunda och om lycka. Han säger att vi bara kan vara lyckliga i korta stunder. Att få prata med Micael om alla hans idéer och länge tänkta tankar det gjorde oss lyckliga. För stunden. #stress #prestation #vanor #lycka Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s