Tänk alla relationer. Vi upplever att det gäller både hemma och på jobbet. Prova att se till ”The common good” familjen, företaget du jobbar på. Du kanske behöver kämpa mindre när du släpper taget om egot. #headspace #prestationspodden #freeyourego

Tänk alla relationer. Vi upplever att det gäller både hemma och på jobbet. Prova att se till ”The common good” familjen, företaget du jobbar på. Du kanske behöver kämpa mindre när du släpper taget om egot. #headspace #prestationspodden #freeyourego Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s