Jag måste dela mitt inlägg på Måbra även här för det är så viktigt att sova. Här ser ni min nya bästa vän. Ut med mobilen ur sovrummet idag! Mobilen gör att du sover sämre och sömnen blir inte lika djup och det gör att du åldras. Dessutom är sömnbrist en stor orsak till utmattning. / Caroline Läs mer på min blogg stresscoachen.mabra.com

Jag måste dela mitt inlägg på Måbra även här för det är så viktigt att sova. Här ser ni min nya bästa vän. Ut med mobilen ur sovrummet idag! Mobilen gör att du sover sämre och sömnen blir inte lika djup och det gör att du åldras. Dessutom är sömnbrist en stor orsak till utmattning. / Caroline Läs mer på min blogg stresscoachen.mabra.com Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s