Skratt är ju det bästa mot stress. Jag har skrattat mig dubbelvikt och streck lyssnat på er. Vi och våra lyssnare skulle vilja att du kom till oss. Och berätta om din relation till stress @miaskaringerlazar @miaskaringefanpage

Skratt är ju det bästa mot stress. Jag har skrattat mig dubbelvikt och streck lyssnat på er. Vi och våra lyssnare skulle vilja att du kom till oss. Och berätta om din relation till stress @miaskaringerlazar @miaskaringefanpage Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s