Vill ni att vi föreläser på ert jobb om stress och prestation. Vi skräddarsyr innehåll efter behov. Hör av er om ni är intresserade caroline@prestationspodden.se #mindfullnes #stress #prestation #prestation

Vill ni att vi föreläser på ert jobb om stress och prestation. Vi skräddarsyr innehåll efter behov. Hör av er om ni är intresserade caroline@prestationspodden.se #mindfullnes #stress #prestation #prestation Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s