Regeringen svänger och inför mer idrott i skolan! Vi på Prestationspodden aploderar från läktaren. Vi minns vad Anders Hansen hjärnforskaren sa i avsnitt 14 att om man rör sig i 15 minuter får man upp till 20% mer syresatt blod i hjärnan. Det behövs nog i dagens betygstressade skola.

Regeringen svänger och inför mer idrott i skolan! Vi på Prestationspodden aploderar från läktaren. Vi minns vad Anders Hansen hjärnforskaren sa i avsnitt 14 att om man rör sig i 15 minuter får man upp till 20% mer syresatt blod i hjärnan. Det behövs nog i dagens betygstressade skola. Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s