Vet du, jag tror inte att det var det som var huvudskälet till att jag blev sjuk”, sa hon. ”Va?” sa jag, ”det har du ju alltid sagt”. ”Visst”, fortsatte hon, ”jag var arbetspressad under de åren, men jag blev sjuk för att jag tog för mycket ansvar för allt som hade med vårt liv utanför jobbet att göra.” #dn #kvinnor #ansvar #sjukavstress

Vet du, jag tror inte att det var det som var huvudskälet till att jag blev sjuk”, sa hon. ”Va?” sa jag, ”det har du ju alltid sagt”. ”Visst”, fortsatte hon, ”jag var arbetspressad under de åren, men jag blev sjuk för att jag tog för mycket ansvar för allt som hade med vårt liv utanför jobbet att göra.” #dn #kvinnor #ansvar #sjukavstress Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s