Denna vecka skriver Caroline det om vikten av rätt återhämtning vid utmattning. Läs på bloggen och lyssna Lars-Erik Uneståhl i podden. Eller tipsa någon annan. #stress #stresscoachen #prestationspodden #återhämtning #larserikunestahl

Denna vecka skriver Caroline det om vikten av rätt återhämtning vid utmattning. Läs på bloggen och lyssna Lars-Erik Uneståhl i podden. Eller tipsa någon annan. #stress #stresscoachen #prestationspodden #återhämtning #larserikunestahl Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s