Personligen har mindfulness hjälpt mig att ta mig vidare från min utmattningsdepression för drygt två år sedan. Också tack vare all hjälp jag fått och tagit i form av klassisk terapi men mindfulnessen har gett en annan syn på vardagen som hela tiden utvecklas. Relationer, arbete, det mesta påverkas i positiv riktning. Kliva ur hamsterhjulet. Med hjälp av min dagliga minsfulnessträning kan jag utveckla mig själv så jag idag mår långt bättre bättre än innan jag mattade ut mig. /Per ✨🌷😊💕 DN ”Mindfulness i primärvården. I dag blir inte alla behandlade för depression och ångest när de kommer till vårdcentralen grund av bristen på terapeuter. Det är ett problem som kan lösas med hjälp av mindfulness – som är långt mer kostnadseffektiv än den behandling som används i dag. Det visar en ny svensk studie från Lunds universitet.” Vi frågade folkhälso- sjukvårds- och idrottsministern Gabriel Wikström om vi kommer se Mindfulness i den svenska vården. Han sa diplomatiskt, eftersom det inte är hans bord ”Vi tittar på vad man gör i utlandet. Det är mycket intressant”. Googla på ”Mindful Nation UK” så ser ni vad vi i podden hoppas kunna hjälpa tusentals människor i Sverige. Ta han dog er så hörs vi i podden! Googla på Mindful Nation UK så s

Personligen har mindfulness hjälpt mig att ta mig vidare från min utmattningsdepression för drygt två år sedan. Också tack vare all hjälp jag fått och tagit i form av klassisk terapi men mindfulnessen har gett en annan syn på vardagen som hela tiden utvecklas. Relationer, arbete, det mesta påverkas i positiv riktning.
Kliva ur hamsterhjulet.
Med hjälp av min dagliga minsfulnessträning kan jag utveckla mig själv så jag idag mår långt bättre bättre än innan jag mattade ut mig. /Per ✨🌷😊💕 DN ”Mindfulness i primärvården.
I dag blir inte alla behandlade för depression och ångest när de kommer till vårdcentralen grund av bristen på terapeuter.

Det är ett problem som kan lösas med hjälp av mindfulness – som är långt mer kostnadseffektiv än den behandling som används i dag.

Det visar en ny svensk studie från Lunds universitet.” Vi frågade folkhälso- sjukvårds- och idrottsministern Gabriel Wikström om vi kommer se Mindfulness i den svenska vården. Han sa diplomatiskt, eftersom det inte är hans bord ”Vi tittar på vad man gör i utlandet. Det är mycket intressant”. Googla på ”Mindful Nation UK” så ser ni vad vi i podden hoppas kunna hjälpa tusentals människor i Sverige. Ta han dog er så hörs vi i podden!
Googla på Mindful Nation UK så s Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s