Vårbudgeten. 100 miljoner extra till ungas psykiska hälsa. 500 miljoner extra till skolor i utsatta områden. Det är bra att man lägger pengar även på skolan eftersom det kan fungera preventivt mot psykisk ohälsa bland unga.

Vårbudgeten. 100 miljoner extra till ungas psykiska ohälsa. 500 miljoner extra till skolor i utsatta områden. Det är bra att man lägger pengar även på skolan eftersom det kan fungera preventivt mot psykisk ohälsa bland unga. Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s