En prestigelös högpresterare. En rastlös karriärist som prioriterar balans. En osentimental ledare utan kontrollbehov. Anna Stenberg är en kontrasternas person. Under sin tid i olika chefsroller inom Kinneviksgruppen såg hon ett mångfaldsglapp inom svenskt näringsliv och tog till slut saken i egna händer. Idag är hennes baby Women Executive Search, WES, Sveriges snabbast växande chefsrekryteringsföretag. Prestationspodden 32 – om att skolas av idrotten och att få med sig ett jävlaranamma hemifrån. Om jakten på endorfiner och myterna kring mäns och kvinnors prestation. Om ansvaret för att hålla så länge som möjligt. Om att fokusera på det man är bra på – det där som gör att man kan gå hur långt som helst. #prestation #stress #styrkor #delegera #entrepreneur #energi

En prestigelös högpresterare. En rastlös karriärist som prioriterar balans. En osentimental ledare utan kontrollbehov. Anna Stenberg är en kontrasternas person. Under sin tid i olika chefsroller inom Kinneviksgruppen såg hon ett mångfaldsglapp inom svenskt näringsliv och tog till slut saken i egna händer. Idag är hennes baby Women Executive Search, WES, Sveriges snabbast växande chefsrekryteringsföretag. Prestationspodden 32 – om att skolas av idrotten och att få med sig ett jävlaranamma hemifrån. Om jakten på endorfiner och myterna kring mäns och kvinnors prestation. Om ansvaret för att hålla så länge som möjligt. Om att fokusera på det man är bra på – det där som gör att man kan gå hur långt som helst. #prestation #stress #styrkor #delegera #entrepreneur #energi Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s