Intervjudag! Vi pratade med Ulf Wallgren, den super härliga fd Svt nyhetsprogramledare som bytt karriär till mediyoga instruktör. Han berättar om stressen han upplevt och hur livet är nu. Kommer snart i prestationspodden. #prestation #prestation #svt #mediyoga

Intervjudag! Vi pratade med Ulf Wallgren, den super härliga fd Svt nyhetsprogramledare som bytt karriär till mediyoga instruktör. Han berättar om stressen han upplevt och hur livet är nu. Kommer snart i prestationspodden. #prestation #prestation #svt #mediyoga Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s