Igår intervjuade vi den här pigga och inspirerande kvinnan. Hon har startat Woman Executive Search (Wes) som inriktar sig på chefsrekrytering av kvinnor. Vi intervjuade Anna för att vi är nyfikna på hur hon presterar och samtidigt mår bra. Avsnittet släpps inom några veckor. Håll utkik! @annastenberg79

Igår intervjuade vi den här pigga och inspirerande kvinnan. Hon har startat Woman Executive Search (Wes) som inriktar sig på chefsrekrytering av kvinnor. Vi intervjuade Anna för att vi är nyfikna på hur hon presterar och samtidigt mår bra. Avsnittet släpps inom några veckor. Håll utkik! @annastenberg79 Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s