Detta är som behövs pratas om meijlen, mobilen och möten stjäl så mycket tid att jobbet inte hinns med. En undersökning från USA visade att tiden man lägger för samarbetet och nätverkande slukar 80% av arbetsdagen. Förskolorna är ett bra exempel på detta. Många pedagoger upplever att de får lägga för mycket tid på att rapportera om barnen än att vara med dem. #stress #prestation #hinnamed #prioritera

Detta är som behövs pratas om meijlen, mobilen och möten stjäl så mycket tid att jobbet inte hinns med. En undersökning från USA visade att tiden man lägger för samarbetet och nätverkande slukar 80% av arbetsdagen. Förskolorna är ett bra exempel på detta. Många pedagoger upplever att de får lägga för mycket tid på att rapportera om barnen än att vara med dem. #stress #prestation #hinnamed #prioritera Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s