Lite ojämnt under huvudet men ändå härligt. Något som tar bort min stress är att träna med personligtränare. Träningen blir gjord och det blir gjort ordentligt. Man når mål och känner sig nöjd. Tack @asaalsenpt #coaching #stress

Lite ojämnt under huvudet men ändå härligt. Något som tar bort min stress är att träna med personligtränare. Träningen blir gjord och det blir gjort ordentligt. Man når mål och känner sig nöjd. Tack @asaalsenpt #coaching #stress Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s