I sju timmars mörker simmade han över det oroliga Medelhavet från Turkiet till Grekland. Kroppen ville ge upp flera gånger, men inte skallen. Med totalt fokus på ett nytt liv kämpade han envist mot grekiska kusten. Förberedelserna hade pågått i månader, i hemstaden Damaskus som förvandlats från ett paradis till en mardröm. För att undvika flyktingsmugglarna som rånar och mördar tog han till slut saken i egna händer och simmade mot ett nytt liv i Europa. Prestationspodden 30 – om Ameer Mehter och den fem månader långa, otroliga flykten från Syrien. Om mindset och prestation under extrem stress. Om inställningen för att lyckas i det nya landet. Om faran att längta hem. Och de första stegen till ett nytt liv i Sverige, som visade sig vara minst lika svåra som kriget. Ameer föreläser gärna. Kontakta @syr.ameer #prestation #stress #mindset

I sju timmars mörker simmade han över det oroliga Medelhavet från Turkiet till Grekland. Kroppen ville ge upp flera gånger, men inte skallen. Med totalt fokus på ett nytt liv kämpade han envist mot grekiska kusten. Förberedelserna hade pågått i månader, i hemstaden Damaskus som förvandlats från ett paradis till en mardröm. För att undvika flyktingsmugglarna som rånar och mördar tog han till slut saken i egna händer och simmade mot ett nytt liv i Europa. Prestationspodden 30 – om Ameer Mehter och den fem månader långa, otroliga flykten från Syrien. Om mindset och prestation under extrem stress. Om inställningen för att lyckas i det nya landet. Om faran att längta hem. Och de första stegen till ett nytt liv i Sverige, som visade sig vara minst lika svåra som kriget. Ameer föreläser gärna. Kontakta @syr.ameer
#prestation #stress #mindset Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s