Härlig fredag! Vi intervjuade Kristoffer Triumf Värvet. Att intervjua är innebär lite stress vilket gör att vi alltid glömmer att ta en bild med våra gäster. Men vi kan glädja er med att avsnittet kommer inom kort. Kristoffer är unik på det sättet att han vågar vara sig själv. Vi pratar om stress, att inte jobba på kontor, att vara nykter och om sin dåliga självkänsla. #stress #prestation #självkänsla #acast

Härlig fredag! Vi intervjuade Kristoffer Triumf Värvet. Att intervjua är innebär lite stress vilket gör att vi alltid glömmer att ta en bild med våra gäster. Men vi kan glädja er med att avsnittet kommer inom kort. Kristoffer är unik på det sättet att han vågar vara sig själv. Vi pratar om stress, att inte jobba på kontor, att vara nykter och om sin dåliga självkänsla. #stress #prestation #självkänsla #acast Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s