Idag träffade jag en otrolig person, Ameer Mehtr, ser framemot att göra ett avsnitt som ska handla om hans flykt från Turkiet, då han simmade ända till Grekland. Om stressen han upplevt och hans fantastiska framtidsplaner. #stress #prestation #ameermehtr

Idag träffade jag en otrolig person, Ameer Mehtr, ser framemot att göra ett avsnitt som ska handla om hans flykt från Turkiet, då han simmade ända till Grekland. Om stressen han upplevt och hans fantastiska framtidsplaner. #stress #prestation #ameermehtr Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s