Du har ett krävande jobb som minister med mycket ansvar – hur gör du för att prestera men samtidigt må bra frågade vi hälsoministern Gabriel Wikström med något nervösa röster. #stress #prestation #prestationspodden

Du har ett krävande jobb som minister med mycket ansvar – hur gör du för att prestera men samtidigt må bra frågade vi hälsoministern Gabriel Wikström med något nervösa röster. #stress #prestation #prestationspodden Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s