Vi måste prata om stressen, så att människor söker hjälp innan den går för långt, sa folkhälso- och sjukvårdsministern Gabriel Wikström i DN. Han sa också att han vill att stress och utmattning ska vara en fråga för primärvården, som måste få större kunskap. Själv pratar han öppet om sin utmattningshistoria. Nästa vecka intervjuar vi honom. Har du en fråga till Gabriel, skriv direkt eller mejla på info@prestationspodden.se

Vi måste prata om stressen, så att människor söker hjälp innan den går för långt, sa folkhälso- och sjukvårdsministern Gabriel Wikström i DN. Han sa också att han vill att stress och utmattning ska vara en fråga för primärvården, som måste få större kunskap. Själv pratar han öppet om sin utmattningshistoria. Nästa vecka intervjuar vi honom. Har du en fråga till Gabriel, skriv direkt eller mejla på info@prestationspodden.se Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s