Grattis på alla hjärtansdag från vår senaste föreläsning. Vi spelande in en livepodd om stress, prestation och om vikten att lyssna till sin kropp och hjärta ❤. Vill du att vi ska föreläsa hos er: gå in på Prestationspodden.se

Grattis på alla hjärtansdag från vår senaste föreläsning. Vi spelande in en livepodd om stress, prestation och om vikten att lyssna till sin kropp och hjärta ❤. Vill du att vi ska föreläsa hos er: gå in på Prestationspodden.se Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s