Inemuri – ett mer än tusen år gammalt sömnfenomen. Till skillnad från många andra ställen på jorden är det inte nödvändigtvis ohövligt att slumra till under en middag eller ett möte i Japan så länge man är med när ens uppmärksamhet är påkallad. Tvärtom kan det vara ett hedrande tecken på att man är en högpresterande person som är utmattad av hårt arbete. #stress #sömnvanor #prestation #hårtarbetande

Inemuri – ett mer än tusen år gammalt sömnfenomen. Till skillnad från många andra ställen på jorden är det inte nödvändigtvis ohövligt att slumra till under en middag eller ett möte i Japan så länge man är med när ens uppmärksamhet är påkallad. Tvärtom kan det vara ett hedrande tecken på att man är en högpresterande person som är utmattad av hårt arbete. #stress #sömnvanor #prestation #hårtarbetande Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s