I veckan föreläste vi inför en grupp med ledare av olika företag. Är ni intresserade av en föreläsning i stress och prestation och personlighetsutveckling. Kontakta oss via prestationspodden.se #minfulness #stress #prestation

I veckan föreläste vi inför en grupp med ledare av olika företag. Är ni intresserade av en föreläsning i stress och prestation och personlighetsutveckling. Kontakta oss via prestationspodden.se #minfulness #stress #prestation Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s