Elles kloka livstilscoach Anja Forsnor skriver i senaste Elle att hälsostressen har gått för långt och att man kan ana en motreaktion. Till vår stora glädje nämner hon Prestationspodden som ett bevis på detta. Ett nytt sätt att tala om hälsa. Tack! 🌟@anjaforsnor

Elles kloka livstilscoach Anja Forsnor skriver i senaste Elle att hälsostressen har gått för långt och att man kan ana en motreaktion. Till vår stora glädje nämner hon Prestationspodden som ett bevis på detta. Ett nytt sätt att tala om hälsa. Tack! 🌟@anjaforsnor Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s