Steve Kratz är skådespelare och röstskådespelare. Uppdragen på Dra-maten och Stockholms stadsteater, i film-produktioner och tv-serier har varit många. I 14 år hade hans veckor sex arbetsdagar. Ett extraknäck som röstskådis i barnfilmer skulle väl gå att klämma in? Men en dag fick han se sitt späckade schema för kommande året och insåg att han inte kunde påverka det. Ett varv på en snurrstol resulterade i en fyra månader lång yrsel. Lyssna på Steves intressanta berättelse om vägen tillbaka från utbränning och hur avgörande det var med en förstående läkare, stöd från familjen också. #prestation #stress #skådespelare

Steve Kratz är skådespelare och röstskådespelare. Uppdragen på Dra-maten och Stockholms stadsteater, i film-produktioner och tv-serier har varit många. I 14 år hade hans veckor sex arbetsdagar. Ett extraknäck som röstskådis i barnfilmer skulle väl gå att klämma in? Men en dag fick han se sitt späckade schema för kommande året och insåg att han inte kunde påverka det. Ett varv på en snurrstol resulterade i en fyra månader lång yrsel. Lyssna på Steves intressanta berättelse om vägen tillbaka från utbränning och hur avgörande det var med en förstående läkare, stöd från familjen också. #prestation #stress #skådespelare Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s