Temat för dagens avsnitt är rädsla. Rädsla hindrar oss att utvecklas. Det går iallafall åt en massa energi att vara rädd. Och det vill vi ju verkligen inte. Vi tror på att tala om rädslorna för då kan de försvinna för gott eller åtminstone bli mindre. Därför delar vi med oss av våra tre största rädslor. Lyssna och inspireras. #rädslor #stress #prestation #biltak #farväl #auktoriteter

Temat för dagens avsnitt är rädsla. Rädsla hindrar oss att utvecklas. Det går iallafall åt en massa energi att vara rädd. Och det vill vi ju verkligen inte. Vi tror på att tala om rädslorna för då kan de försvinna för gott eller åtminstone bli mindre. Därför delar vi med oss av våra tre största rädslor. Lyssna och inspireras.
#rädslor #stress #prestation #biltak #farväl #auktoriteter Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s