Nu är det snart jul och då är det viktigt att vara snäll så tomten kommer. Gå gärna in på iTunes, sök efter prestationspodden, gå in på fliken recensioner och skriv om ni gillar Prestationspodden. Det hjälper oss att få spridning. Tack! #stress #prestation #itunes #recensioner

Nu är det snart jul och då är det viktigt att vara snäll så tomten kommer. Gå gärna in på iTunes, sök efter prestationspodden, gå in på fliken recensioner och skriv om ni gillar Prestationspodden. Det hjälper oss att få spridning. Tack! #stress #prestation #itunes #recensioner Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s