Det är inte så svårt att bli utbränd, det är bara att bita ihop och köra på. Faktum är att det ofta är så det går till. Så även för unga entreprenören Emanuel Nilsson. Direkt efter gymnasiet startade han eget, och det gick i full fart, raka vägen in i väggen. Plötsligt kunde han inte ens göra sin egen frukost. Idag odlar han vattenmeloner i Tanzania, föreläser om utbrändhet och berättar om vägen tillbaka. #stress #prestation #jusek #entrepreneur

Det är inte så svårt att bli utbränd, det är bara att bita ihop och köra på. Faktum är att det ofta är så det går till. Så även för unga entreprenören Emanuel Nilsson. Direkt efter gymnasiet startade han eget, och det gick i full fart, raka vägen in i väggen. Plötsligt kunde han inte ens göra sin egen frukost. Idag odlar han vattenmeloner i Tanzania, föreläser om utbrändhet och berättar om vägen tillbaka. #stress #prestation #jusek #entrepreneur Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s