Så här lugna har Caroline och Per aldrig varit i en intervju. Den effekten har Rosario Rojas på människor, med sitt lugn och sin starka närvaro. Hon är rätt kvinna på rätt plats då hon arbetar som instruktör, kropps- och rörelseterapeut, Zen-Coach och doula. Lyssna till en djupdykning i mindfulness. Där Rosario berättar för oss om hur kroppen måste träna på att inte stressa. Våra kroppar vänjer sig vid att stressa, så när vi slutar med stressen känner kroppen ett obehag. Hon tycker det är friskt att vi blir sjuka i det här samhället, då vi har normaliserat en nivå av stress som inte är hälsosamt och nu kommer svaret.

Så här lugna har Caroline och Per aldrig varit i en intervju.
Den effekten har Rosario Rojas på människor, med sitt lugn och sin starka närvaro. Hon är rätt kvinna på rätt plats då hon arbetar som instruktör, kropps- och rörelseterapeut, Zen-Coach och doula. Lyssna till en djupdykning i mindfulness. Där Rosario berättar för oss om hur kroppen måste träna på att inte stressa. Våra kroppar vänjer sig vid att stressa, så när vi slutar med stressen känner kroppen ett obehag. Hon tycker det är friskt att vi blir sjuka i det här samhället, då vi har normaliserat en nivå av stress som inte är hälsosamt och nu kommer svaret. Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s