Igår intervjuade vi en ung entreprenör, som haft en resa inom stress. Vilket har gjort att han idag vill arbeta med något som verkligen betyder något. Idag skapar han arbetstillfällen i Tanzania och odlar bl.a. meloner. Inspirerande! #stress #prestation

Igår intervjuade vi en ung entreprenör, som haft en resa inom stress. Vilket har gjort att han idag vill arbeta med något som verkligen betyder något. Idag skapar han arbetstillfällen i Tanzania och odlar bl.a. meloner. Inspirerande! #stress #prestation Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s