Vår tidigare gäst Natalia Brzezinski, CEO på Symposium, har startat podcasten ”Brilliant Minds” där vi får lyssna på banbrytande tänkare och entreprenörer på och kring Stockholms teknik- och musikscen.

Vår tidigare gäst Natalia Brzezinski, CEO på Symposium, har startat podcasten ”Brilliant Minds” där vi får lyssna på banbrytande tänkare och entreprenörer på och kring Stockholms teknik- och musikscen. Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s