Tidigt nästa år är det premiär för Henrik Schyfferts nya show ”Var inte rädda”. Enligt Henrik är vi rädda för nästan allt, och ofta för helt onödiga grejer som slukhål och vägpirater. Men framförallt är vi rädda för att bli bortstötta, att inte passa in. Han berättar i det här avsnittet om sin egen största rädsla, om hur han kom över den och att den samtidigt driver honom att gå upp på morgonen. Lyssna på ett superintressant avsnitt där Henrik ger oss sin syn på rädsla och prestation. #rädsla #prestation #stress #schyffert #varinterädda #jusek #presteraochmåbra

Tidigt nästa år är det premiär för Henrik Schyfferts nya show ”Var inte rädda”. Enligt Henrik är vi rädda för nästan allt, och ofta för helt onödiga grejer som slukhål och vägpirater. Men framförallt är vi rädda för att bli bortstötta, att inte passa in. Han berättar i det här avsnittet om sin egen största rädsla, om hur han kom över den och att den samtidigt driver honom att gå upp på morgonen. Lyssna på ett superintressant avsnitt där Henrik ger oss sin syn på rädsla och prestation.

#rädsla #prestation #stress #schyffert #varinterädda #jusek #presteraochmåbra Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s